Welkom op Pluym's blog

Welkom op Pluym's blog

dinsdag 16 september 2014

Je bent wat je schiet

En een nieuwe discussie is ontstaan: Moet je zwijntjes uit het kanaal redden of moet je ze schieten? De regelgeving zegt dat ze buiten het zwijnenghetto sus scrofa non grada zijn, dus dood moeten.

Want zwijnen, onthoudt dit goed: buiten dat varkenskot op de Veluwe en Limburg zijn jullie niet welkom! Dat is namelijk ons habitat en tresspassing komen jullie duur te staan. Wij pikken het namelijk niet als jullie van ons territorium een zwijnenstal maken!

Onze "Swinehunters" zijn meedogenloos. Zelfs met een (bijna) verdrinkingsdood ontkom je niet aan hen. We dreggen je op en -zoals Obama en Cameron dat zo mooi formuleren- hunt you down and put you to justice! Want vol is vol, voor jullie geen Lebensraum.

Om onze wilddoodseskader toch een humaan gezicht te geven zijn er wel een aantal afspraken. Zo ga je bijvoorbeeld niet in een winkelcentrum schieten en is dat al helemaal fucking utterly not done op zondag! Waarom dat zo geregeld is? God mag t weten, waarschijnlijk is Hij ook geen liefhebber van varkensvlees op zijn speciale dag.
Onze triggerhappy wildhater uit Limburg schond echter de jachtsabbat, wat hem de zwijn van de dag maakte.

Geachte meneer de jachtopzichter, u heeft een verantwoordelijke baan. Zonder mensen zoals u waren we al lang uitgeroeid door de varkenspest. Niemand benijdt uw baan maar iemand moet de vuile was doen om ons ras te beschermen tegen boze bos invloeden. Maar waarom op zondag? Als we de zondagsrust niet meer weten te respecteren is dat een vrijbrief voor Sodom en Gomorra! Dan kunnen we net zo goed niet meer protesteren tegen koopzondag!

En voor alle natuurhippies en flora en faune knuffelaars. Laat jullie schitterende zondag toch niet verzieken door dit nieuws. Op elke andere willekeurige dag in de week is dit dus "business as usual".  Om daar mee om te gaan is het beter om te focussen op positief nieuws. In Australië is bijvoorbeeld bij een 10 jarige goudvis succesvol een hersentumor verwijderd! De dokter verklaarde dat het priegelwerk was maar zo zie je maar waar wij Übermenschen toe in staat zijn! Het volgende goede nieuws is misschien die amoebe met hartklachten die een bypass operatie krijgt.

Wij mensen staan dus ondanks onze "menselijkheid" dichter bij de natuur dan je denkt. You shoot some, you save some...maar niet op zondag godverdomme!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten